EXPOSICIONS

Exposició de dibuixos i cartells by Jorgito

L'escola del Cabanyal es complau en convidar-vos a la exposició d'un singular artista i gran persona conegut per tot aquell que habite el barri del Cabanyal: l'estimable Jorgito.

L'obra de Jorgito gira al voltant del comic underground, visitar aquesta exposició és fer un recorregut per l'imaginari gràfic subversiu del barri. Qui no ha vist algun cartell de Jorgito? Si no n'has vist cap és que no t'has passat pel Cabanyal. Però no et preocupes que ara tens la teua oportunitat.

Corazón y ràbia, dos sentiments amb els que conviure.

Esperem que ho vengues tot!!!!!!!

Tornen les expos de qualitat a L' escola.

Dijous 3 inauguració a partir 20h.

Laverovalencia. Il.lustracions i vinyetes.

Del 3 al 30 Novembre.

Mar Ample & Lia

Il.lustrades: del 18 de Febrer al 9 de Març

Exposició de les il.lustracions de Mar Ample & Lia. El treball d'aquestes dues artistes s'uneix per crear un imaginari fantàstic apasionant. La tècnica detallista de les artistes, l'aprofitament de qualsevol tipus de recurs: pintura, ensamblage, dibuix, el desplegament d'una imaginació desbordant i els acabats acurats de les obres fan d"il.lustrades" una bona oportunitat per gaudir del món de la il.lustració.

Els personatges i els paisatges fantàstics, els arbres i el fullam de tardor, els elements, el foc i l'aigua, tot això i molt més.....

Dani Muñoz

Del 3 al 17 de Febrer

Dani Muñoz

Pintures

Fotografies

Dibuixos

Dani Muñoz és un artista plàstic que combina les pintures amb les intervencions urbanes i el graffity, utilitza, a més, materials de rebuig per tal de crear instal.lacions efímeres. Podem considerar que Dani (alias "Don Sillon") és autodidacta encara que té alguns anys de formació acadèmica: batxillerat artístic i dos anys d'estudis de belles arts. Don Sillon ha exposat a la taberna roja i a la fusteria. Ara podrem gaudir del seus quadres a l'escola del cabanyal.

Don Sillon pinta amb un estil molt personal combinant els sprays amb els olis. Dona una visió particular sobre sí mateix i sobre el seu entorn barrejant la instrospecció amb composicions extretes de l'àmbit urbà, del carrer.